אוכל
אוכל
אביבה פיבקו

הכי מתוקה שיש: קוקי פאי

זוכרים שכשהיינו ילדים הכריחו אותנו להסתפק בממתק אחד? אז הנה, עכשיו אנחנו כבר גדולים ויכולים להכין עוגה מלאה בממתקים שאנחנו הכי אוהבים ואף אחד לא יגיד לנו כלום. להפך, מקסימום יבקשו חתיכה

|mako אוכל| פורסם13:20
קוקי פאי (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:3.941reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

מרכיבים (למידת כוס של 200 מ"ל):

  • 150 גרם חמאה, מומסת
  • 2 ביצים מידה M
  • 170 גרם (3/4 כוס) סוכר דמררה
  • 200 גרם (2/3 1 כוסות) קמח
  • קורט מלח
  • 150 גרם סוכריות עדשים
  • 100 גרם גביעי חמאת בוטנים או ממתקי שוקולד שאתם אוהבים
  • 100 גרם עוגיות אוראו

אופן ההכנה:

1מערבבים את החמאה המומסת (מצוננת מעט) ביחד עם הביצים והסוכר. מוסיפים את המלח והקמח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.

2מוסיפים חצי מכמות העדשים ומערבבים בעדינות.

3משמנים ומקמחים תבנית פאי או פיצה (למי שאין אפשר גם תבנית קפיצית) בקוטר 26 ס"מ. מעבירים את הבצק לתבנית, ומשטחים באופן שווה.

4מחממים תנור ל-170 מעלות. מוסיפים את יתר העדשים, את גביעי חמאת הבוטנים ואת עוגיות האוריאו מעל ואופים במשך 30 דקות.

>> בשבוע שעבר הכנו עוגת אבטיח
>> ציפינו עוף בקורנפלקס וזה מה שיצא
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il