
שניצל שומשום עם רוטב צ'ילי מתוקשדרוג פריך למנת שניצל, שמכינים בכמה דקות במחבת. יחד עם קצת בטטות מוקפצות, יש לכם אחלה ארוחה שבעולם![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
לתוספת:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה ביצים, רוטב צ'ילי, מלח ופלפל שחור. מוסיפים את חזה העוף, מערבבים היטב כך שכל השניצלים יהיו בתוך הבלילה. 2מעבירים את השומשום לכלי שטוח ומצפים היטב כל שניצל. 3מחממים שמן קנולה במחבת ומטגנים כל שניצל כ-2-3 דקות מכל צד. 4במקביל מטגנים במחבת נוספת את קוביות הבטטות עד להזהבה. 5מעבירים את השניצל והבטטות לנייר סופג ומגישים עם רוטב צ'ילי מתוק. * מי שלא רוצה לטגן, יכול לאפות את השניצלים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-5 דקות מכל צד. * המצרכים באדיבות "עדן טבע מרקט" ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |