1מורחים כף וחצי של ממרח שוקולד במרכז כל טורטייה.
מורחים את השוקולד במרכז|צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל2מקפלים פנימה את הקצוות העליונים והתחתונים של הטורטייה ואז מקפלים את הקצוות האחרים מעל המלית (בצורת מעטפת).
3טורפים שתי ביצים, מעבירים לצלחת וטובלים בבלילה את הטורטייה המקופלת.
4שמים את פירורי הלחם על צלחת וטובלים בהם את הטורטייה עם הבלילה עד לציפוי מלא מכל הצדדים.
טיגון עדין מכל הצדדים|צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל6מחממים שמן במחבת ומטגנים את הטורטייה טיגון עדין (לא עמוק) מכל צד, עד שפירורי הלחם מזהיבים.