1מניחים שוקולד בקערה גדולה. מביאים לרתיחה שמנת בסיר ויוצקים על השוקולד. משהים 5 דקות וטורפים לגנאש חלק. מוסיפים חלמונים ומערבבים עד שהם נטמעים.
2מקציפים חלבונים עם סוכר למרקם של פסגות רכות. מקפלים לתערובת השוקולד.
3יוצקים לקערת הגשה (או לכלים אישיים). מכסים ישירות בניילון נצמד ומעבירים למקרר ליממה לפחות.
4להכנת דפי השוקולד: מניחים 250 גרם שוקולד קצוץ דק בקערה וממיסים במיקרוגל או על ביין מארי. מוסיפים 150 גרם שוקולד קצוץ דק ומערבבים (ללא חימום) למרקם חלק.
5יוצקים את התערובת לתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה ומורחים בעזרת פלֵטה לשכבה דקה ככל האפשר. מניחים לשעה בטמפרטורת החדר. מפרידים את השוקולד מנייר האפייה ושוברים לפיסות גדולות. שומרים בקופסה אטומה במקום יבש וקריר.