1מחממים תנור ל-170 מעלות.
2מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים במיקסר עד לקבלת קצף לבן וחזק.
3בקערה נפרדת מערבבים את הנוטלה והחלמונים בקערה, מוסיפים פנימה את קצף החלבונים בהדרגה ומערבבים בתנועות קיפול עם לקקן עד לאיחוד.
סופלה נוטלה - וככה זה לפני האפייה|צילום: יעל קצב, mako אוכל4ממלאים את תבניות הסופלה בבלילה כשלושת רבעי מגובה התבנית ואופים במשך 17-18 דקות. אם רוצים, בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים. בתיאבון!
יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים.