אוכל
אוכל טוב

מי מפחד מחלב מקולקל?

תעשיית החלב וגם ההיסטוריה הוציאו שם רע לאחד המוצרים הכי בסיסיים, עמוקי טעם וכן, גם בריאים: חלב לא מפוסטר. מיכל לויט טעמה גבינה ביתית יד ראשונה מגבן מקצועי, שמבקש מכולכם להפסיק לפחד וללמוד לאהוב את החלב שלכם כמו שהוא. כצעד ראשון אתם יכולים להכין לעצמכם משקה קפיר, יש מתכון

מיכל לויט | אוכל טוב | פורסם 04/11/16 07:13 
גבינה תוצרת בית (צילום: ג'ק מרטין, אוכל טוב)
צילום: ג'ק מרטין, אוכל טוב