
כדורי חלבה ושומשוםהטוויסט של הקוקוס משתלב עם החלבה בצורה מושלמת והופך כל ביס לחוויהדודו אוטמזגין|אמנות הפטיסרי, הוצאת כל טקסט| פורסם15/03/1115:25 ![]() צילום: דרור כץ, אמנות הפטיסרי, הוצאת כל טקסט |
המצרכים (100 מנות):מרכיבים
אופן ההכנה:1מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר. מוסיפים בהדרגה את הטחינה והחלב ומערבבים. 2מוסיפים את הקמח והקוקוס ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. 3מגלגלים מהבצק כדורים בקוטר 1/2 2 ס"מ וטובלים בשומשום. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. 4אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות. שומרים בכלי אטום עד חודש. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |