אוכל
אוכל

כדורי חלבה ושומשום

הטוויסט של הקוקוס משתלב עם החלבה בצורה מושלמת והופך כל ביס לחוויה

|אמנות הפטיסרי, הוצאת כל טקסט| פורסם15:25
כדורי חלבה ושומשום (צילום: דרור כץ, אמנות הפטיסרי, הוצאת כל טקסט)
צילום: דרור כץ, אמנות הפטיסרי, הוצאת כל טקסט
Rating:4.745reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (100 מנות):

מרכיבים

  • 120גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

  • 75 גרם (1/3 כוס ועוד 1/2 כף) סוכר
  • 50 גרם (1/4 כוס) טחינה גולמית
  • 30 מ"ל (2 כפות) חלב
  • 200 גרם (1/2 1 כוסות פחות 1/2 כף) קמח
  • 50 גרם קוקוס טחון
  • 200 גרם שומשום

אופן ההכנה:

1מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר. מוסיפים בהדרגה את הטחינה והחלב ומערבבים.

2מוסיפים את הקמח והקוקוס ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד.

3מגלגלים מהבצק כדורים בקוטר 1/2 2 ס"מ וטובלים בשומשום. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

4אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות. שומרים בכלי אטום עד חודש.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il