
עוגיות שושניםכשתנסו את המתכון הבא תיווכחו לדעת ש"נמס בפה" הוא לא סתם עוד ביטוי. זו המציאות!דודו אוטמזגין|אמנות הפטיסרי, הוצאת כל טקסט| פורסם15/03/1114:39 ![]() צילום: דרור כץ, אמנות הפטיסרי, הוצאת כל טקסט |
המצרכים (100 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והשמנת החמוצה. 2מוסיפים בהדרגה את החלמונים ומערבבים. 3מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים. משהים במקרר 4 שעות לפחות. 4מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב. מוסיפים את הפודינג ומערבבים בעדינות. 5מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים ומרדדים כל חלק על משטח עבודה מקומח למלבן בעובי 3 מ"מ. 6מורחים שליש מכמות הקצף על כל חלק. מגלגלים כל חלק לגליל ופורסים לעוגיות בעובי 1/2 1 ס"מ. 7מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, שהשכבות נראות כלפי מעלה, ואופים 14 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות. * עוגיות השושנים יישמרו בכלי אטום עד שבועיים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |