
כדורי שוקולד תפוזכמה אנחנו אוהבים את עוגיות השוקולד עם הפסגה המושלגת, שמתפוצצת באפייה וחושפת את הבפנים השוקולדי. ואם מדובר במתכון של דודו אוטמזגין - אז בכללדודו אוטמזגין|אמנות הפטיסרי, הוצאת כל טקסט| פורסם26/01/1407:41 ![]() צילום: דרור כץ, אמנות הפטיסרי, הוצאת כל טקסט |
המצרכים (100 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1ממיסים יחד במיקרוגל את השוקולד והחמאה. 2מקציפים את הסוכר והביצים במיקסר. 3מוסיפים למיקסר את תערובת השוקולד, הליקר וקליפת התפוז ומערבבים. 4מוסיפים בתנועת קיפול את הקמח, אבקת האפייה ואבקת השקדים. 5מעבירים את התערובת לקערה, מכסים בניילון נצמד ומשהים במקרר 3 שעות לפחות. 6מגלגלים מהתערובת כדורים בקוטר 3 ס"מ ומצפים באבקת סוכר. 7מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 6 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות. שומרים בכלי אטום עד שבועיים. >> ואם כבר מושחת: עוגת פופקורן ומממתקים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |