
עוגיות בויסעוגיות גבינה מלוחות, פריכות ונפלאות שכיף להגיש לאורחים. רק תשמרו אותן עמוק בארון, אחרת תחסלו בעצמכם את כולןדודו אוטמזגין|mako אוכל| פורסם05/02/1413:50 ![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (55 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הגבינה, המלח, הסוכר והביצה לתערובת אחידה. 2מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לכמה שעות במקרר. 3מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 4מרדדים את הבצק המקורר למלבן בעובי 3 מ"מ וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 4 ס"מ. 5מורחים את העיגולים בביצה הטרופה ומפזרים מעל שומשום וקצח. 6אופים 15 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |