ביצה בקן - גרסת תפוחי האדמהמכירים ביצה בקן, נכון? מחוררים פרוסת לחם או חלה, שופכים לשם ביצה, מטגנים וזוללים. אז קבלו גרסה טעימה אפילו יותר (יש דבר כזה?!), וכבונוס - ידידותית לנמנעים מגלוטן![]() עיצוב: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :ל-4 מנות:
אופן ההכנה:1שוטפים את תפוחי האדמה, מקלפים ומגרדים אותם גס. 2מעבירים את תפוחי האדמה המגוררים למגבת/מטלית נייר ומייבשים אותם היטב מנוזלים. 3מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה. 4אחרי שנסחטו מנוזלים, מעבירים את תפוחי האדמה המגוררים לקערה, מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים. בקרו בבלוג של שרית -Misspetel >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 5מסדרים 4 תלוליות של תפוחי האדמה על גבי נייר האפיה, יוצרים גומה באמצע כל תלולית, מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות (עדיין לא מכניסים את הביצים). 6מוציאים מהתנור, שוברים ביצה לתוך הגומה בכל אחת מהתלוליות, מחזירים לתנור ואופים 15 דקות נוספות. מגישים חם. ביצה בקן. גרסת תפוחי אדמה|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |