אוכל
אוכל

צ'יפס תפוחי עץ אפוי

החטיף הזה הוא מתוק, הוא פריך, הוא מזין, הוא כיפי להכנה ואפשר להכין אותו בבית ללא קושי (רק זהירות עם המנדולינה!). לרגע אנחנו לא מבינים למה אנחנו בכלל מתפשרים על חטיפים אחרים

|mako אוכל| פורסם07:06
צ'יפס תפוחי עץ (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.770reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 תפוחי עץ
  • כף אבקת סוכר (לא חובה)
  • כפית קינמון

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-90 מעלות בטורבו. פורסים את התפוחים דק דק דק (רצוי בעזרת מנדולינה).

בקרו בבלוג של שרית -Misspetel

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

צ'יפס תפוחי עץ בערימהמוכנים לזלילה|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכלצ'יפס תפוחי עץ מפוזריםהנה אנחנו באים|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

2מסדרים את פרוסות התפוחים בצפיפות בתבנית מרופדת נייר אפייה (הכמות תספיק ל-2 תבניות תנור, התפוחים מתכווצים באפייה).

3מערבבים אבקת סוכר וקינמון ומפזרים מלמעלה בעזרת מסננת (אפשר לוותר על אבקת הסוכר ולפזר רק קינמון).

4אופים בתנור החם כשעה, עד שפרוסות התפוחים פריכות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il