אוכל
אוכל

כדורי פתיתים ומנגולד

מה עושים עם שאריות של פתיתים? פשוט מאוד: כדורים אפויים עם מנגולד וגבינות. ארוחת שאריות, אבל בסטייל

|mako אוכל| פורסם12:17
כדורי פתיתים ומנגולד (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:3.18reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

תמיד כשצריך להכין אוכל מהר מהר אני מכינה פתיתים. 12 דקות ויש סיר מוכן על השולחן. עוד לא הצלחתי לפצח את כמות הפתיתים האידאלית למשפחה. כשהכנתי 2 כוסות נשאר די הרבה, כשהכנתי כוס וחצי לא נשאר פירור. בעלי טוען שכשלא נשאר פירור זה אומר שלא היה מספיק. אז אני ממשיכה להכין שתי כוסות ולהתמודד עם השאריות.

איך? מהשאריות אנחנו מכינים למחרת מנה חדשה, בתוספת שאריות הגבינות שיש במקרר. ארוחת שאריות. זה טעים הרבה יותר מאיך שזה נשמע.

המצרכים (6 מנות):

ל-15 כדורים:

  • כוס פתיתים מוכנים לפי ההוראות (המידה היא אחרי הבישול)
  • צרור מנגולד
  • 20 גרם חמאה
  • 2 כפות קוטג'
  • 50 גרם גבינה בולגרית עדינה
  • 2 כפות גבינת פרמזן מגוררת
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1שוטפים היטב את המנגולד וקוצצים את החלק הירוק של העלים.

2ממיסים בסיר את החמאה. מוסיפים את המנגולד ומבשלים כמה דקות, עד שהוא מתרכך. מתבלים במלח ופלפל. מוציאים לקערה, מוסיפים את הגבינות ואת הפתיתים ומערבבים.

3יוצרים בידיים כדורים קטנים, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות.

>> בשבוע שעבר הכנו רוקי רואוד!

>> לא תאמינו מה הגודל של כוס לארג' במקדונלד'ס ארה"ב

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il