לחם שום שגם ילדים אוהביםמי שאומר שילדים לא אוהבים שום כנראה מעולם לא נתן לילדים שלו לטעום לחם שום כמו שצריך. מה זה כמו שצריך? כזה שפונק בכמות יפה של חמאה, בקצת פסטו (מה שהם לא יודעים לא יזיק להם) ובמוצרלה מותכת, לפינאלה![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופציונלי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2חותכים את הלחם לקוביות, אבל לא עד הסוף - משאירים את הבסיס מחובר (חותכים בסכין עד שמרגישים את הבסיס ואז עוצרים. אם מעדיפים פרוסות, זה גם בסדר). 3מערבבים ביחד חמאה, פסטו ושום. 4מורחים את ממרח החמאה בתוך כל החריצים, מכל הכיוונים של הקוביות. 5חותכים את המוצרלה למלבנים קטנים שיתאימו בגודל לקוביות של הלחם, ותוחבים אותם בחריצים מכל הכיוונים. 6עוטפים את הלחם ברדיד אלומיניום (או נייר אפייה ואז רדיד אלומיניום) ומכניסים לתנור לכחצי שעה במקרה של כיכר לחם ו-20 דקות במקרה של בגט. 7מוציאים, פותחים בזהירות את רדיד האלומיניום ומגישים מיד. בקרו בבלוג של שרית -Misspetel * אפשר לפזר פטרוזיליה, עירית או בצל ירוק קצוצים, אבל זה מושלם גם בלי. תגיות:לחם שום ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |