אוכל
אוכל

פיצה שוקולד עם בצק חמאת בוטנים

עוד לא נתקלנו בילדים שלא אוהבים פיצה, אז למה שהם לא יאהבו פיצת שוקולד עם קראסט חמאת בוטנים? מה עם תוספות אתם תוהים? תתפרעו: סוכריות, עדשים, מרשמלו, שוקולד צ'יפס או כל מה שאוהבים אצלכם

|mako אוכל| פורסם11:02
פיצה שוקולד עם בצק חמאת בוטנים (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:3.6112reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לקראסט (תבנית בקוטר 20 ס"מ):

  • כוס חמאת בוטנים
  • 1 ביצה
  • חצי כוס סוכר לבן
  • חצי כוס סוכר חום (אפשר להחליף בעוד חצי כוס של סוכר לבן)
  • כפית תמצית וניל

לרוטב:

  • 50 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם שמנת מתוקה

תוספות:

  • איזה ממתק שרוצים

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-150 מעלות.

2מכינים את הקראסט: מערבבים חמאת בוטנים, ביצה, וניל, סוכר לבן וסוכר חום. מעבירים את התערובת לתבנית בקוטר 20 ס"מ מרופדת בנייר אפיה ומשומנת.

בקרו בבלוג של שרית -Misspetel

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

3מכניסים לתנור ואופים כ-25 דקות (בתום האפייה הקראסט ישקע במרכז). מוציאים מהתנור ומצננים.

4מכינים את הרוטב: ממיסים ביחד במיקרו שוקולד ושמנת. מערבבים עד לקבלת קרם אחיד וחלק. שופכים את הקרם לתוך הגומה שבמרכז הקראסט ומיישרים.

5מכניסים להתייצבות המקרר.

6מקשטים בממתקים וזוללים.

פיצה שוקולד ובצק חמאת בוטניםפיצה שוקולד ובצק חמאת בוטנים|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
תגיות:פיצה
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il