כרובית שלמה אפויה בציפוי פריךרוצים שהילדים יאכלו יותר כרובית? לשרית נובק יש רעיון מבריק בשבילכם: כרובית שלמה אפויה ומצופה בחרדל, תבלינים ופירורי לחם פריכים. תנו לילדים למרוח אותה ברוטב לפני התנור ותנו להם לאכול את היצירה שלהם![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1שוטפים את הכרובית ומחממים תנור לחום של 180 מעלות. 2מרתיחים מים עם מלח בסיר בינוני שיכול להכיל את הכרובית בשלמותה. כשהמים רותחים מכניסים את הכרובית ומבשלים עד שהיא מתרככת מעט, כ-10 דקות. מוציאים מהמים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 3מערבבים ביחד מיונז, חרדל ותבלינים, ומברישים את הכרובית מכל הכיוונים. זורים מעל פירורי פנקו. להשחמה יפה אפשר לרסס מעל מעט תרסיס שמן. 4מכניסים לתנור ואופים כ-25 דקות. מורחים בציפוי|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל>> בשבוע שעבר הכנו מיני פנקייקס אפויים>> גם זו מחאה: החלקאים מחלקים בחינם ירקות ופירות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |