אוכל
אוכל

נשיקות מרנג שוקולד על מקל

איזה כיף זה לקבל נשיקות, ואנחנו מדברים על נשיקות מרנג. שרית נובק שדרגה את הנשיקות הרגילות עם שוקולית ושוקולד צ'יפס קטנטנים ואפתה אותם ביחד עם מקל, בשביל פרזנטציה מושלמת. רעיון למתנה או לפינוק לילדים

|mako אוכל| פורסם10:44
מרנג על מקל (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.240reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (10 מנות):

  • 4 חלבונים
  • 150 גרם סוכר
  • כפית קורנפלור
  • 2 כפות שוקולית לאפייה
  • שוקולד צ'יפס לעיטור (עדיף בגודל מיני)

אופן ההכנה:

1מכניסים את החלבונים והסוכר לקערה, מניחים את הקערה מעל סיר אדים (בן מארי) ומחממים (תוך כדי בחישה מדי פעם) עד שרוב הסוכר נמס, כ-10 דקות.

2 מעבירים את התערובת לקערת המיקסר ומקציפים במהירות גבוהה. לאחר כשתי דקות של הקצפה מוסיפים את הקורנפלור וממשיכים להקציף 8 דקות נוספות.

3מוציאים מהמיקסר, מוסיפים את השוקולית ומערבבים עם כף פנימה בתנועות קיפול עדינות.

4מניחים מקלות על נייר אפייה ומזלפים עיגולי מרנג על קצה המקל, אפשר עם שק זילוף או פשוט עם כף.

5מפזרים מעל שוקולד צ'יפס ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום נמוך של 80 מעלות למשך כ-4 שעות, עד שהמרנג מתקשה.

בקרו בבלוג של שרית -Misspetel.

>> בשבוע שעבר הכנו מאפינס עם הפתעה
>> למה כדאי לבשל עם הילדים?
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il