אוכל
אוכל

מבשלים עם הילדים: ארטיק תות בננה

המדור של שרית נובק ממשיך לדהור ללא בושה על מחירי הרצפה של התותים בעונה הזאת של השנה, וגם מקבל בברכה את מזג האוויר החמים של האביב ומכין ארטיקים קלילים בכלום זמן הכנה. תגידו שלום לממתק החדש אצלכם בבית

|mako אוכל| פורסם08:13
ארטיק תות בננה (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.445reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

כמו שהתחלתי לספר לכם בשבוע שעבר, כמעט ואין יום שאני לא עוברת בסופר ורוכשת 2 קופסאות תותים, מגיעה הביתה, שוטפת, מגישה בצלחת את היפים, ומכניסה לבלנדר את אלה שפחות יפים. הקטנה כבר הודיעה לי שקצת נמאס לה מתותים, אבל קשה לי לעצור...


בשבוע שעבר הכנו שייק, השבוע לקחנו את זה צעד קדימה והקפאנו. מזג האוויר כבר מאפשר לאכול ארטיקים ואצלנו במשפחה נהנים מקינוח קטן או מחטיף בין הארוחות.

המצרכים (6 מנות):

  • קופסה גדולה של תותים (כ-2 כוסות)
  • 3 כפות שטוחות סוכר
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס יוגורט
  • מעדן מוקצף בטעם בננה (88 גרם, אפשר להחליף בעוד יוגורט, או גבינה בטעם וניל)

אופן ההכנה:

1מסירים את העוקצים מהתותים.

2מעבירים את התותים לבלנדר, מוסיפים סוכר, תמצית וניל ויוגורט, וטוחנים לתערובת חלקה.

3מערבבים קלות בקערה עם המעדן המוקצף ולא מאחדים עד הסוף - רק עד לקבלת מראה משוייש.

4מעבירים לתוך כוסיות קטנות, מכניסים מקל ומקפיאים ללפחות 3 שעות.

>> בקרו בבלוג של שרית -Misspetel

>> בשבוע שעבר הכנו שייק תות שילדים אוהבים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il