ביצה בקן בתוך פטרייהדרך חדשה ומקסימה להכין ביצה בקן: את הלחם מחליפה פטריית פורטובלו ענקית, וביחד עם ביצה, קצת פסטו וגבינת מוצרלה מגוררת מתקבלת מנה מושלמת לארוחה בוקר או ערב, לילדים וגם לגדולים. והכל ב-20 דקות![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
הסופש האחרון היה הכי מעייף שאני זוכרת. פשוט כי לא עשינו כמעט כלום. בשישי בערב נשארנו בבית, וגם את השבת בילינו בקצת רכיבה על אופניים בשכונה וברביצה מול הטלוויזיה. וכן, הכי מעייף זה להעסיק את הילדים בבית, במקום פשוט להכנס לאוטו, לנסוע לאיזשהו יער ולשחרר אותם לחקור את העצים והחרקים במשך כמה שעות.
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 2מסירים את רגלי הפטריות ומניחים אותן על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשהחלק הפנימי שלהן פונה למעלה. 3מורחים בכל פטרייה מעט ממרח פסטו, שוברים ביצה אחת לתוך כל פטרייה, מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לתנור. 4אופים כ-15 דקות עד הביצים מתייצבות (תלוי במידת העשייה הרצויה, עבור ביצים עם חלמון רך כדאי לאפות כ-10 דקות). מוציאים מהתנור, מברישים במעט שמן זית, מפזריםגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)מגוררת ומחזירים לתנור ל-2 דקות נוספות. בקרו בבלוג של שרית -Misspetel. >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות גזר משגעות>> אחרי 74 שנים, קפה תמר המיתולוגי נסגר![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |