אוכל
אוכל

"קבב" ברוקולי

כן, שמענו, יתהפך העולם והילדים שלכם לא יאכלו ברוקולי. ואנחנו אומרים לכם: רק תנסו. חצי שעה, ויש לכם קציצות ברוקולי קלילות וטעימות, עם מוצרלה, גבינת עזים וציפוי פנקו שנותן קצת קראנץ'. מקסימום, תיהנו אתם

|mako אוכל| פורסם07:14
קבב ברוקולי (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:3.611reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

הם כל כך שונים אחד מהשני. כל כך דומים וכל כך שונים. הוא שובב גדול, היא כל כך עדינה, אפילו קצת פחדנית. הוא לא מסוגל לשבת דקה, היא יכולה לצייר בלי לקום מהכיסא במשך שעות. הוא אוהב להתלכלך, אוהב להרגיש בידיים, אוהב ללוש, דוחף את ידיו לכל עיסה, היא תערבב את זה עם כף, שחלילה לא יידבק לה משהו בין האצבעות. מעניין לאיזה כיוון תלך הקטנה.

המצרכים (15 מנות):

  • 3 כוסות ברוקולי, קפוא או טרי
  • ביצה
  • בצל קטן, מגורד דק
  • 1/2 כוס פירורי פנקו
  • 100 גרם מוצרלה מגורדת
  • 50 גרם גבינת עיזים (פרומעז)
  • פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הברוקולי כ-3 דקות. מוציאים ושוטפים במים קרים.

2מחממים תנור ל-180 מעלות.

3קוצצים את הברוקולי ומערבבים עם שאר החומרים.

4יוצרים קציצות בידיים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

5אופים כ-20 דקות עד שהקציצות מזהיבות מעט.

בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל

>> בשבוע שעבר עוד היה כאן קיץ, והכנו שייק פירות משגע
>> וגם: 8 דרכים לאכול שוקולד יותר טוב מילד
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il