1מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2מערבלים במיקסר חמאה, סוכרים ותמצית וניל עד שמתקבלת תערובת קרמית. מוסיפים ביצים אחת אחת וממשיכים לערבל עד לאיחוד.
3מערבבים בנפרד קמח, סודה לשתייה ומלח. מערבבים בעדינות את הקמח לתוך התערובת הקרמית. מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים קצרות. מכניסים למקרר לכ-30 דקות.
4יוצרים מהבצק כדורים ומניחים בתבנית במרחק של כ-5 ס"מ זה מזה (העוגיות משתטחות באפייה). לוחצים קלות במרכז כל כדור בייגלה אחד. מכניסים לתנור ואופים כ-12 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט. מצננים.
לבלוג של שרית -מיס פטל
למתחם ההברקות של ניקול