מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

ופל בלגי תפוחי אדמה

כשחושבים על זה, ופל בלגי הוא יותר צורה מאשר תוכן. נכון שכיף להכין אותו מבצק ולהטביע בסירופ שוקולד, אבל לאחרונה גילינו שלא פחות טעים להכין אותו בכלל על בסיס פירה. מה זה לא פחות טעים - מדהים לגמרי

|mako אוכל| פורסם07:02
ופל בלגי תפוחי אדמה (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 2 תפוחי אדמה גדולים
  • ביצה
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • רבע כוס קמח
  • רבע כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה:

1מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עד שהם רכים. מקלפים ומועכים לפירה.

2מוסיפים ביצה, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים.

בקרו בבלוג של שרית -Misspetel

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

3מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים קצרות.

4מחממים את מחבת הוופל ומשמנים.

5מכניסים מהתערובת למחבת וצולים כ-7 דקות, עד שהוופל משחים.

* אפשר להוסיף לתערובת עירית או בצל ירוק.

* מומלץ להגיש עם ביצה עין.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il