המצרכים :
אופן ההכנה:1 במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה עם שני סוגי הסוכר עד שמתקבלת תערובת אוורירית ואחידה. 2 מוסיפים מלח וקינמון, ממשיכים לעבד ונותנים למסה לתפוס מעט נפח. 3 מוסיפים את הקמח ואת הביצים לסירוגין. מוסיפים את השקדים ומערבלים רק עד שהמסה אחידה. 4 מחממים תנור לחום של 155 מעלות. 5 דוחסים את הבצק לתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה, מקפיאים לשעה ופורסים לפסים מלבניים. פורסים כל פס לעוגיות בעובי כס"מ. 6 מסדרים ברווחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. 7 אופים כ-20 דקות, בהתאם לגודל העוגייה וסוג התנור. מקררים ושומרים בקופסה אטומה היטב. ספרו לנו את סיפור העוגיות שלכם, ותוכלו לטוס לסופ"ש בפטיסרי הטובות בפריז! ![]() |