
כדורי שוקולד קפואיםטעמתם פעם כדורי שוקולד שגרמו לכם להרגיש שאתם אוכלים טראפלס? גם אנחנו לא, עד שניסינו את אלה. דחוסים יותר, נימוחים יותר, טעימים יותר - כיבוד יום ההולדת המושלם![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל |
המצרכים (30 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1שמים את פירורי ביסקוויטים בקערה. 2ממיסים בסיר קטן על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב, חמאה, שמנת, סוכר, שוקולית לאפייה וליקר. 3כשהכל נמס שופכים את התערובת על הביסקוויטים ומערבבים עד לאיחוד. 4כשמתקרר קצת יוצרים בידיים כדורים קטנטנים. מגלגלים בסוכריות צבעוניות ומכניסים למקפיא להתקשות. בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל >> בפעם שעברה הכנו עוגת ביסקוויטים בשני צבעים ובקלי קלות>> וגם: עוגיות שבלולים קינמון שכיף להכין עם הילדים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |