אוכל
אוכל
עוגיית בראוני

כדורי שוקולד קפואים

טעמתם פעם כדורי שוקולד שגרמו לכם להרגיש שאתם אוכלים טראפלס? גם אנחנו לא, עד שניסינו את אלה. דחוסים יותר, נימוחים יותר, טעימים יותר - כיבוד יום ההולדת המושלם

|mako אוכל| פורסם07:07
צילום: שרית נובק - מיס פטל
Rating:4.593reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (30 מנות):

  • 300 גרם פתי בר בטעם שוקולד מריר, טחונים לאבקה
  • 100 גרם חמאה
  • רבע כוס שמנת מתוקה
  • רבע כוס סוכר
  • חצי כוס שוקולית לאפייה
  • 2 כפות ליקר או ברנדי (לא חייבים)

לקישוט:

  • סוכריות מזרה צבעוניות

אופן ההכנה:

1שמים את פירורי ביסקוויטים בקערה.

2ממיסים בסיר קטן על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב, חמאה, שמנת, סוכר, שוקולית לאפייה וליקר.

3כשהכל נמס שופכים את התערובת על הביסקוויטים ומערבבים עד לאיחוד.

4כשמתקרר קצת יוצרים בידיים כדורים קטנטנים. מגלגלים בסוכריות צבעוניות ומכניסים למקפיא להתקשות.

בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל

>> בפעם שעברה הכנו עוגת ביסקוויטים בשני צבעים ובקלי קלות
>> וגם: עוגיות שבלולים קינמון שכיף להכין עם הילדים
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il