
טרייפל שוקולד חגיגילראש השנה, לסוכות או לכל יום אחר בשנה שבו מתחשק לכם לפנק את המשפחה - קינוח שכבות מרשים עד השמים, עם קומות של פירורי עוגת שוקולד וקרם פודינג שוקולדי![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (10 מנות):
לקרם:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את הקמח, השוקולית לאפייה, אבקת האפייה והמלח. 2מעבדים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה עם שני סוגי הסוכר עד שמתקבלת תערובת בהירה וקרמית. מוסיפים את הביצים, בכל פעם אחת, ומערבבים עד להטמעה מלאה. מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול עדינות. מכסים את הבצק ומעבירים למקרר לכחצי שעה. 3מחממים תנור ל-170 מעלות. משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 12-15 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים. מפוררים לפירורים גסים. 4מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר במהירת גבוהה את החלב, השמנת, האינסטנט פודינג והשוקולית לאפייה, כ-3-4 דקות. מעבירים את התערובת לשק זילוף. 5מרכיבים את המנה: ממלאים את הכוסות בפירורים עד כרבע מגובה הכוס. מזלפים מעל מהקרם, מוסיפים עוד פירורים ושוב קרם. מקשטים בשמנת מתוקה ומפזרים פניני שוקולד. שומרים בקירור עד ההגשה. לבלוג שלמיס פטל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |