אוכל
אוכל
מילקשייק שוקולד

בייגלה בשוקולד

מי שיכול לעמוד בשילוב של מתוק ומלוח (במבה וקולה, חמאת בוטנים וריבה, בראוניז ומלח גס) - שיקום מיד ויודה שהוא שקרן. כל השאר מוזמנים לתקתק את הממתק המקסים הזה, שדורש רק שלושה וחצי מרכיבים

|mako אוכל| פורסם07:02
בייגלה בשוקולד (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.267reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • חבילת בייגלה שמיניות גדול (בערך 400 גרם)
  • 300 גרם שוקולד לבן
  • 1/3 כוס שוקולית לאפייה
  • סוכריות מזרה

אופן ההכנה:

1ממיסים את השוקולד הלבן במיקרו בפולסים של 10 שניות (זהירות, שוקולד לבן נשרף אפילו יותר בקלות משוקולד מריר).

2כשהשוקולד נמס מוסיפים את השוקולית לאפייה ומערבבים היטב.

3טובלים את הבייגלה בשוקולד, מנערים עודפים ומניחים על תבנית.

4זורים מעל סוכריות וממתינים להתקשות מחדש של השוקולד (בימים חמים במיוחד אפשר להכניס ל-10 דקות למקרר).

לבלוג של שרית -מיס פטל

>> בשבוע שעבר הכנו עוגיות שוקולד עם מרשמלו

>> והנה פאי תפוחים קלאסי ומושלם

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il