
בייגלה בשוקולדמי שיכול לעמוד בשילוב של מתוק ומלוח (במבה וקולה, חמאת בוטנים וריבה, בראוניז ומלח גס) - שיקום מיד ויודה שהוא שקרן. כל השאר מוזמנים לתקתק את הממתק המקסים הזה, שדורש רק שלושה וחצי מרכיבים![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1ממיסים את השוקולד הלבן במיקרו בפולסים של 10 שניות (זהירות, שוקולד לבן נשרף אפילו יותר בקלות משוקולד מריר). 2כשהשוקולד נמס מוסיפים את השוקולית לאפייה ומערבבים היטב. 3טובלים את הבייגלה בשוקולד, מנערים עודפים ומניחים על תבנית. 4זורים מעל סוכריות וממתינים להתקשות מחדש של השוקולד (בימים חמים במיוחד אפשר להכניס ל-10 דקות למקרר). לבלוג של שרית -מיס פטל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |