שוקולית מותאמת במיוחד לאפיה, מכילה תוספת של 30% קקאו. בעלת טעם שוקולדי עמוק, ייחודי ועשיר, שיהפוך כל עוגה פשוטה למנצחת.

שוקולית לאפיה מתאימה להכנה קלה של עוגות, עוגיות וקינוחים ורעיון לפעילות אפיה משותפת וכייפית עם הילדים.

שוקולית לאפיה במשקל 500 גרם, נמכרת בכל נקודות המכירה. כשרות: פרווה, בד"ץ העדה החרדית.

עוגת שוקולית: מתכון מנצח לעוגה קלה להכנה וטעימה עם שוקולית לאפיה

חומרים לעוגה

1 כוס קמח תופח

1 כוס שוקולית לאפיה

1 כוס סוכר

1 כוס שמן

4 ביצים

1/2 מיכל שמנת מתוקה / צמחית

חומרים לציפוי

100 גרם שוקולד מריר

1/2 מיכל שמנת מתוקה / צמחית

אין תמונה
בטעם של פעם. עוגת שוקולית

אופן ההכנה

לחמם תנור לחום בינוני (180  מעלות)

לשמן תבנית אפייה עגולה (מס' 26) או תבנית מלבנית

לערבב היטב בקערה את כל החומרים לעוגה עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה

לצקת את התערובת לתבנית משומנת ולאפות כ- 30 דקות.

להכנת הציפוי יש להמס את חומרי הציפוי בסיר קטן על אש נמוכה תוך כדי ערבוב עד קבלת קרם סמיך חלק.

לצקת את הקרם המוכן על העוגה.

 >> והנה בראוניז שוקולית מגניבים