מי לא מכיר את הרגע שבו הילד חוזר מחוג ופותח בטירוף את המקרר ואת ארונות המטבח, או שפתאום הבטן מתחילה מקרקר ואם לא תאכלו ארוחה חמה עכשיו - אתם תאבדו את זה? בדיוק בשביל זה מיס פטל מציגה בפניכם מתכון מנצח, של פסטה מושלמת שלא מצריכה הרבה עבודה, ויותר חשוב - זמן ההכנה שלה הוא מהקצרים שראינו? רק תוודאו שיש לכם במקרר מתבל עגבניות של היינץ.

רמת קושי: קל
זמן הכנה: 20 דקות
זמן עבודה: 10 דקות

מצרכים (ל-2 מנות):

250 גרם פסטה

3 כפות שמן זית

2 שיני שום כתושות

1/3 כוס מתבל עגבניות של היינץ

50 גרם פטה מגורדת

פסטה ברוטב מתבל עגבניות ופטה (צילום: מיס פטל)
צילום: מיס פטל

השתתפתם כבר באתגר היינץ? העלו תמונה ואולי תזכו בארוחה שווה>

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הראות היצרן.
  2. מכניסים לסיר נוסף שמן זית ומחממים מעל להבה בינונית.
  3. מוסיפים את השום ומטגנים קלות למשך כדקה (זהירות לא לשרוף) 
    פסטה ברוטב מתבל עגבניות ופטה (צילום: מיס פטל)
    צילום: מיס פטל
  4. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים.
  5. מוסיפים את מתבל העגבניות ומערבבים, מבשלים כדקה נוספת.
  6. מוציאים לצלחת ומפוררים מעל גבינת פטה. מגישים מיד.
פסטה ברוטב מתבל עגבניות ופטה (צילום: מיס פטל)
צילום: מיס פטל