אוכל
אוכל

טוסט קורנביף

כשרוצים להתפנק עם משהו טעים אבל אין כוח לטרוח במטבח - הפתרון המתבקש הוא טוסט. ואנחנו אומרים: למה להסתפק בטוסט הסטנדרטי (לחם-קטשופ-גבינה-לחם), אם אפשר לתת בראש עם כריך חם של נקניק ומיונז פלפלים?

|בשיתוף עוף טוב| פורסם10:52
טוסט קורנביף (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.627reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • 4 פרוסות לחם כהה שאוהבים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 חבילה קורנביף (180 גרם)
  • 1 עגבנייה, פרוסה

למיונז פלפלים מעושן:

  • 3 כפות מיונז איכותי
  • 1-2 פלפלים קלויים (ניתן לקלות בעצמכם או לקנות)
  • כפית פפריקה מעושנת
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1למיונז: מעבירים את המיונז לכוס גבוהה. מוסיפים את הפלפלים הקלויים והפפריקה וטוחנים בעזרת בלנדר מוט לממרח חלק. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

2לכריך: משמנים את הלחם משני הצדדים וקולים במחבת פסים מעל להבה בינונית 2-3 דקות מכל צד, עד שהלחם נהיה טוסט.

3מרכיבים שני כריכים גבוהים ויפים עם הקורנביף, המיונז המעושן ופרוסות העגבנייה.

4אם רוצים, מחממים את הכריכים 5-6 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות.

5מגישים מיד עם עוד רטבים שאוהבים, עלי חסה ומלפפון חמוץ.

טיפ:לקליית הפלפלים בעצמכם, חוצים 2 פלפלים אדומים לאורך, מסירים את הליבה, מניחים על תבנית עם נייר אפייה, מזלפים מעל שמן זית וצולים בתנור שחומם ל-190 מעלות 25 דקות עד שהקליפה משחירה ובשר הפלפל מתרכך. נותנים לפלפל להתקרר, וקולפים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il