
טוסט קורנביףכשרוצים להתפנק עם משהו טעים אבל אין כוח לטרוח במטבח - הפתרון המתבקש הוא טוסט. ואנחנו אומרים: למה להסתפק בטוסט הסטנדרטי (לחם-קטשופ-גבינה-לחם), אם אפשר לתת בראש עם כריך חם של נקניק ומיונז פלפלים?עז תלם|בשיתוף עוף טוב| פורסם08/01/1810:52 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
למיונז פלפלים מעושן:
אופן ההכנה:1למיונז: מעבירים את המיונז לכוס גבוהה. מוסיפים את הפלפלים הקלויים והפפריקה וטוחנים בעזרת בלנדר מוט לממרח חלק. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. 2לכריך: משמנים את הלחם משני הצדדים וקולים במחבת פסים מעל להבה בינונית 2-3 דקות מכל צד, עד שהלחם נהיה טוסט. 3מרכיבים שני כריכים גבוהים ויפים עם הקורנביף, המיונז המעושן ופרוסות העגבנייה. 4אם רוצים, מחממים את הכריכים 5-6 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות. 5מגישים מיד עם עוד רטבים שאוהבים, עלי חסה ומלפפון חמוץ. טיפ:לקליית הפלפלים בעצמכם, חוצים 2 פלפלים אדומים לאורך, מסירים את הליבה, מניחים על תבנית עם נייר אפייה, מזלפים מעל שמן זית וצולים בתנור שחומם ל-190 מעלות 25 דקות עד שהקליפה משחירה ובשר הפלפל מתרכך. נותנים לפלפל להתקרר, וקולפים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |