עוף ברוטב אפונה ותפוחי אדמהיום כיפור מאחורינו, סוכות לפנינו, וכן, גם אנחנו כבר מתקשים לעמוד במטלות המטבח. אם חיפשתם תבשיל מזין וטעים לסוף השבוע הקרוב, אבל כזה שלא ידרוש מכם יותר מדי זמן והכנות, הגעתם למקום הנכון
ענת לבל
| אוכל טוב
| פורסם 13/10/16 07:45
![]()
צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מטגנים בסיר את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את עשבי התיבול והתבלינים ומערבבים קלות. 2 מוסיפים את תפוחי האדמה, העוף והנוזלים. 3 מוסיפים את האפונה. מערבבים קלות, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה עד שהעוף רך ותפוחי האדמה מוכנים לאכילה. * מומלץ להגיש לצד קוסקוס. >> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף? >> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך" ![]() |