
צלי עוף וגרגירי חומוסעם הרבה בצל, גזר ורצועות פלפלים אדומים![]() צילום: אוכל מכל הלב |
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את העוף עם העור במעט שמן בסיר שטוח, שמתאים גם לכיריים וגם לתנור. מוציאים לנייר סופג. 2באותו הסיר מטגנים את הבצל, מוסיפים את הפלפל והגזר ומטגנים עד שהבצל שקוף. מוסיפים את השום ומערבבים. 3מחזירים את העוף לסיר, מתבלים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה. אין צורך להוסיף נוזלים, ואפילו רצוי להוציא חלק מהנוזלים שהעוף הגיר במידה ויש עודף. הופכים את חלקי העוף מדי פעם. 4מחממים תנור ל-160 מעלות. 5מוסיפים את גרגירי החומוס ומכניסים לתנור לעוד 30-40 דקות, עד שהעוף משחים יפה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |