מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מרק אפונה וגזר

ממתקי קוקוס ביתיים

הגיעה העת להיפרד לשלום מחטיפי הקוקוס התעשייתיים. אחרי שנתקלנו במתכון הזה בבלוג היפה והמרגש עד דמעות "אהבה יומיומית", אנחנו מרגישים שלא נוכל להביט לאחור

|אהבה יומיומית| פורסם13:19
ממתקי קוקוס של הבלוג אהבה יומיומית (צילום: הילה וייס, אהבה יומיומית)
צילום: הילה וייס, אהבה יומיומית

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • כוס וחצי קוקוס יבש
  • 5 כפות חלב מרוכז
  • 2 כפות שמן קוקוס בכבישה קרה
  • 5 טיפות מי ורדים
  • מיץ מסלק חי אחד
  • קוקוס לגלגול

אופן ההכנה:

1ממיסים במחבת את שמן הקוקוס על אש בינונית כדקה. מסירים מהאש.

2בקערה מערבבים בידיים קוקוס יבש, חלב מרוכז ושמן קוקוס. מוסיפים את מי הורדים ומערבבים היטב. מניחים בצד כרבע שעה עד שהתערובת מתגבשת.

3מכינים נייר אפיה בתבנית ומכינים גלילים בידיים. מהדקים כל גליל היטב ומניחים במקרר לחצי שעה.

4מגלגלים כל גליל על השיש לקבלת גלילים חלקים ואחידים.

5טובלים במיץ הסלק ומגלגלים בקוקוס. מקררים עוד כשעתיים במקרר לפני ההגשה.

גיוון: אפשר להכין את הממתקים עם גרידת לימון ומי זהר, ולוותר על מיץ הסלק (ראו את הממתקים הלבנים שבתמונה). במקרה כזה מערבבים קליפה מגוררת מלימון אחד עם הקוקוס (שלב 2), ואת מי הוורדים ממירים במי זהר.

>> לפוסט השלם בבלוג אהבה יומיומית

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il