מצרכים:

  • 150 גרם סלק צלוי על מלח גס
  • 10 אגוזי לוז
  • 1 כוס עלי רוקט
  • 1 פלפל אדום חריף
  • 1 לימון
  • 1/4 כוס שמן זית

קרפצ'יו סלק
קרפצ'יו סלק

אופן ההכנה:

  1. לקלף את הסלק ולפרוס דק דק.
  2. לסדר בצלחת שטוחה (בדיוק כמו בתמונה).
  3. לזלף מעל 2 כפות שמן זית, כפית בלסמי ומיץ מלימון אחד.
  4. לפזר מעל גבינת פטה 16 אחוז.
  5. לפרוס פלפל אדום חריף לטבעות ולפזר מעל.
  6. לסיום – לפזר עלי מיקרו מעל הכול.

בתאבון.

 

מקרר BESPOKE של סמסונג מתאים את עצמו לצרכים שלכם ולטעם האישי שלכם, ברמת הגודל, הנפח והצבע. רוצים לדעת עוד? היכנסו>