
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם המון מים וכפית מלח במשך 15-20 דקות, או עד שהם רכים אך לא מתפוררים. מסננים ומצננים. 2מחממים את התנור ל-200 מעלות. 3פורסים את הבצלים לטבעות בעובי 1/2 ס"מ. מערבבים את רוטב הסויה עם השמן ושבבי הצ'ילי. 4מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה, מפזרים את תפוחי האדמה המבושלים ומועכים בעזרת כף היד. מפזרים ביניהם את טבעות הבצל ושיני השום, יוצקים את תערובת רוטב הסויה ומעבירים לתנור ל-8-10 דקות, או עד שתפוחי האדמה משחימים. 5מעבירים את תפוחי האדמה לצלחת הגשה, מפזרים עירית קצוצה (או כל עשב אחר שאוהבים) ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |