אין תמונה
גבר אמיתי יודע להכין עוף, לא רק לאכול אותו

יש בחורים עם לב של רואי חשבון ובחורים עם לב של משוררים. ניק בן ה-25, שכותב את הבלוג מאצ'יזמו, הוא בהחלט מהסוג השני. הבלוג מאצ'יזמו סובב סביב העצמה במטבח, ושמו הוא משחק מלים (מאצ'ו+גבינה). "אני רוצה שאנשים יחושו ביטחון בסביבות אוכל", כותב ניק. "דבר אחד שאנחנו יכולים לשלוט בו הוא מה אנחנו אוכלים ומה אנחנו מאכילים את האנשים היקרים לנו. ולכן, המוטו שלי לאתר הזה הוא: בשלו משהו. כאשר אתה מסתובב בגאווה ביום שבת בערב עם חולצה שחורה שדבוק עליה קמח, זה להיות גבר. כאשר אתה מבלה יומיים בהכנה קפדנית של צלעות שהחברים שלך מחסלים בעשר דקות, זה להיות גבר. כאשר אתה מבשל בסודי סודות בשמה של חמותך... טוב, הבנתם את הכוונה".

אין תמונה
שום שערה לא תנשור לך מהחזה אם תלמד כמה דברים על אפייה
נאמן למוטו שלו, ניק כותב בלוג שמצליח גם לעודד את היצירתיות במטבח וגם לדבר אל הקוראים המנוסים פחות באזור הזה של הבית. למען המתחילים, המתכונים של ניק מדוייקים מאד, וכוללים תצלומים והסברים מפורטים של כל שלב בעשייה, בנוסף לכמה מרשמיו של ניק על כמה קל היה לעבור את אותו שלב. למען המתקדמים והיצירתיים יותר, ניק מציע אפשרויות שונות לגיוון ומעודד את הקוראים להתנסות, תוך שהוא מספק להם קווים מנחים שמהם דווקא לא כדאי לסטות. השילוב ביניהם עלול שלא להותיר אף יד יבשה מרוטב בקהל.

הבלוג:
מאצ'יזמו
בשורה אחת: העצמה גברית
קישורים מומלצים:
דג טונה עם סלט קוסקוס
פיצה עם פירה תפוחי אדמה
פסטה לנשמה
צלעות ביין