קמפרי נובילה

מרכיבים:
3/4 כוס מיץ תפוזים
1 שוט וודקה
1/2 1 שוט קמפרי
קצת ביטר למון
1/2 שוט לימונצ'לו

הכנה:
מכניסים לשייקר את כל החומרים, ומשקשקים.

וודקה רימונים

מרכיבים:
גרגרים משני רימונים
1 בקבוק וודקה
מיץ סחוט מרימון אחד

הכנה:
שופכים לצנצנת את כל החומרים, מערבבים, סוגרים, ומניחים למשך כחודש.

מאי תאי

מרכיבים:
1 כוס מיץ לימון ממותק
3/4 כוס רום בהיר
3/4 כוס ליקר אמרטו
1/3 כוס טריפל-סק
קצת מים לדילול
קרח מרוסק

הכנה:
מנערים את כל המרכיבים עם הקרח המרוסק ומוזגים לכוסות גבוהות עם קרח נוסף.

קפיריניה

מרכיבים:
4 לימונים/ליים פרוסים דק
4 כפות סירופ סוכר
¾ כוס קשאסה
מעט נענע קצוצה (לא חובה)

הכנה:
כותשים את הלימונים, מוסיפים את סירופ הסוכר והקשאסה, קרח ונענע קצוצה.

ירדן ברוט (צילום: ישראל כהן)
יין מבעבע עם טוויסט. קיר רויאל | צילום: ישראל כהן

קיר רויאל

מרכיבים:
שמפניה/יין מבעבע
ליקר קסיס

הכנה:
מוזגים לכל כוס שמפניה עד ¾ מגובהה, ומוסיפים מעט ליקר קסיס.

צ'יינה ווייט

מרכיבים:
5 קוביות קרח
¾ כמות ליקר קקאו
¼ כמות אייריש קרים
¼ כמות וודקה
מעט קינמון

הכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד ומגישים בכוס רחבה.

משקה רום טרופי

משקה רום טרופי (וידאו WMV: שיעור פרטי עם אהרוני)
משקה רום טרופי | וידאו WMV: שיעור פרטי עם אהרוני
מרכיבים:
1 ליטר קוקטייל פירות טרופי
¾ כוס חלב קוקוס
¾ כוס רום
1 כוס קרח
קוביות מאננס אחד

הכנה:
מערבבים את כל החומרים.

סנגרייה

מרכיבים:
3 כוסות מיץ תפוזים
1 בקבוק יין אדום יבש
מעט ליקר קנה סוכר
3 כפות ליקר תפוזים
כמה מקלות קינמון
פלחי תפוזים
פלחי לימונים
פלחי תפוח
2-3 כוכבי אניס
קרח

הכנה:
מערבבים את כל החומרים, שוברים פנימה מקלות קינמון ומקשטים בקליפת תפוז ולימון.

קמפרי פסיפלורה ותפוזים

מרכיבים:
מיץ תפוזים
1 כוס פסיפלורה
1 כוס קמפרי
פלחי תפוזים

הכנה:
מערבבים את כל החומרים.

בלאדי מרי

מרכיבים:
50 מ"ל וודקה אבסולוט פפר
טבסקו
מיץ לימון סחוט
כמה טיפות רוטב וורצ'סטר (לא חובה)
מיץ עגבניות
מעט מלח
מקל סלרי

אין תמונה
משתגעים על מרי. בלאדי מרי
הכנה:
מוזגים את המרכיבים לכוסות גבוהות עם קרח, וממלאים במיץ עגבניות עד גובה הכוס. מקשטים במקל סלרי.

משקה לימונים ועראק

מרכיבים:
¾ כוס עראק
כמה גבעולי נענע
1 לימון פרוס
מיץ לימון סחוט טרי
קרח

הכנה:
ממלאים שליש מגובהו של כד הגשה בקוביות קרח. מוזגים את העראק, מוסיפים את הנענע והלימון הפרוס ומיץ לימון לפי הטעם. אפשר להוסיף קצת סוכר, אבל אפשר גם בלי – כי לעראק יש מתיקות אניסית משלו.

שחר מוזהב

מרכיבים:
1 מנה אמרטו
2 מנות ג'ין
3 מנות קלבאדוס
3 מנות מיץ תפוזים
3-4 כפות קרח כתוש
מעט גרנדין

הכנה:
מערבבים את כל החומרים פרט לגרנדין בשייקר עם קרח כתוש. מנערים ומוזגים לכוס קוקטייל. מוסיפים גרנדין ומגישים.

>> והנה משהו מלוח לנשנש ליד
>> למבצעים החמים של טיב טעם