
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את העדשים בסיר עם הרבה מים עד לריכוך מוחלט. 2מחממים תנור לחום הכי גבוה (מומלץ גריל עם טורבו). 3מערבבים היטב בקערה את הפלפלים, עגבניות השרי, הפטרוזיליה, הבזיליקום, המלח, הפלפל, שמן הזית, הבלסמי והלימון. מניחים בצד. 4מורחים את שמן הזית על שני צדי הפילטים וטובלים כל אחד מהם בתוך השומשום, כך שיהיו שיהיו מצופים היטב. מסדרים בתבנית אפייה עם נייר אפייה מעל הפילטים. מכניסים לתנור ל-5 דקות. 5מוסיפים את העדשים לקערה עם הירקות ועשבי התיבול ומערבבים היטב. 6מוציאים את הדג מהתנור, מניחים ערימה של עדשים בצלחת הגשה ומעליהם את פילה הדניס הצלוי. מגישים מיד. * אבנר לסקין הוא השף והבעלים של רק היום בשוק צפון ומנהלהאקדמיה של בולטהאופבנמל תל אביב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |