
המצרכים (4 מנות):לקציצות:
לעדשים והירקות:
לרוטב צרמלה:
אופן ההכנה:1משרים את הדגים כשעה במים עם חצי כפית מלח. מסננים ושוטפים טוב. 2טוחנים את הדגים עם שאר מרכיבי הקציצות. יוצרים קציצות ומניחים במקרר לשעה, לאיחוד טעמים ולהתייצבות. 3מבשלים את העדשים בהרבה מים כחצי שעה, עד שהן מתרככות. מסננים ומניחים בצד. 4חותכים את הגזר והקישוא לג'וליאנים (מקלות דקיקים), חוצים את הפטריות וקוצצים את הבצל הירוק. מקפיצים את כל הירקות קלות במעט שמן במחבת חמה כ-4 דקות, עד שהם מתרככים. לקראת הסוף מוסיפים את היין ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. 5מוסיפים את העדשים להקפצה קלה ומכבים את האש. 6מכינים את רוטב הצרמלה: קוצצים את הכוסברה והפטרוזיליה ומניחים בקערה יחד עם האריסה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים. 7מלהיטים מחבת פסים ומוסיפים מעט שמן זית. צורבים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד. מגישים עם העדשים והרוטב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |