1מחממים תנור ל-250 מעלות.
2פורסים את הזוקיני לאורכם ומסדרים על תבנית התנור מרופדת בנייר אפייה. משמנים במעט שמן זית ומתבלים במלח, פלפל ותימין. אופים כ-20 דקות, עד שהזוקיני משחימים מעט ומתרככים. מוציאים ומקררים לטמפרטורת החדר.
3משרים את הבורגול במים עד ס"מ מעל לגובה הבורגול כ-15 דקות. כשהגרגירים רכים וכל המים נספגים בבורגול מערבבים פנימה את הלבנה, האגוזים, הבצל הירוק והנענע. טועמים את המלית ומתקנים תיבול בעזרת מלח.
4יוצרים אליפסות קטנות מהמלית, מניחים בקצה של פרוסות הזוקיני ומגלגלים. אם הקישוא רחב, פרוסה אחת תספיק. אם לא, מחברים שתי פרוסות בחפיפה. מסדרים את הגלילות בצלחת הגשה, זולפים מעט שמן זית ומקשטים בעלי נענע טריים ובחצאי אגוזים.