
המצרכים :לבצק:
לירקות ולציפוי:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, מים, שמרים, שמן ומלח, ולשים במשך 10 דקות עד לקבלת בצק אחיד וחלק. 2משמנים את הקערה ואת הבצק, מכסים ומתפיחים במשך כשעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו. 3מעבירים את הבצק למשטח עבודה ויוצרים צורה אובלית ארוכה. 4מניחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה משומן קלות. 5מברישים את הפוקצ'ה במעט שמן זית ומניחים את הירקות בצורה חופשית מעל. 6מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומתפיחים במשך 15 דקות בטמפרטורה חמימה. 7מחממים תנור ל-200 מעלות. 8אופים במשך 12-20 דקות או עד שהפוקצ'ה מזהיבה והירקות מתרככים. 9מצננים מעט בטמפרטורת החדר, מברישים בשמן זית ומגישים. הערות: • הפוקצ'ה במיטבה ביום ההכנה. • אפשר להשתמש בכל ירק שאוהבים. • אפשר להוסיף גם גבינה קשה או מלוחה מגוררת. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט תגיות:פוקאצ'ה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |