
המצרכים (12 מנות):לקאפקייקס סילאן:
לקרם מסקרפונה:
אופן ההכנה:1קאפקייקס סילאן: מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. 2בכוס קטנה שמים מים ושקיק תה ומשהים כ-10 דקות למיצוי טעם התה. 3בקערה גדולה טורפים יחד חלב, שמן, סוכר, סילאן, ביצה, מלח וקינמון לתערובת אחידה. 4מוסיפים את תערובת התה (ללא השקיק כמובן) וטורפים היטב. 5מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד. 6יוצקים את התערובת לתוך השקעים. ממלאים עד 2/3 מגובה כל שקע. 7אופים במשך 15-20 דקות או עד שהקאפקייקס תפוחים, זהובים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים. 8מצננים לחלוטין לפני הקישוט. 9קרם מסקרפונה: בקערת מיקסר שמים גבינת מסקרפונה, שמנת מתוקה, סילאן ואינסטנט פודינג וניל ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאוד. 10מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים על גבי הקאפקייקס. 11מקשטים בחצאי תאנים ומגישים. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> תאנים לא עושות לכם את זה? בשבוע שעבר הכנו מאפינס אגסים>> ואם כבר מדברים, מצאנו מתכון נפלא לחלה שפשוט נשארת טרייה![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |