
המצרכים :לתבנית בגודל 20X20 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית. 2בקערה גדולה טורפים יחד חמאה, סוכרים, ביצים, וניל, מלח, קפה, הל וג'ינג'ר לתערובת אחידה. 3מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שאחיד. 4מוסיפים שקדים או אגוזים ומערבבים לפיזור שווה בתערובת. 5יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון. 6אופים 20-25 דקות או עד שהעוגה מתייצבת, מזהיבה ויציבה למגע בשוליים, אך עדיין מעט רכה במרכז. 7מצננים לחלוטין, חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים. • לגרסה בריאה יותר: אפשר להמיר 1/2 מכמות הקמח בקמח מלא. לבלוג של נטלי לוין -עוגיו.נט >>בשבוע שעבר הכנו עוגת וניל עם ריבה ופירורים, יצא מעולה>> אוהבים קינוחים? בואו נראה עד כמה![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |