
המצרכים :לתבנית בגודל 20X20 ס"מ:
למלית אגוזים וקרמל:
אופן ההכנה:1בסיס: מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית. 2במעבד מזון עם להב פלדה שמים קמח, קורנפלור, חמאה, אבקת סוכר, מלח, אבקת אפייה ותמצית וניל ומעבדים לתערובת פירורית. 3מוסיפים מים בהדרגה ומעבדים עד שמתקבלים גושי בצק גדולים. 4מעבירים את גושי הבצק לתוך התבנית ומשטחים בעזרת האצבעות לבסיס בגובה אחיד. 5אופים במשך 15-20 דקות, או עד שהבסיס מזהיב בצורה אחידה אך עדיין בהיר למדי. 6מכינים את מלית האגוזים: קוצצים את האגוזים גס ושמים בקערה. 7מוסיפים חמאה מומסת, סוכר, מייפל, מלח וחלב ומערבבים היטב. 8יוצקים את תערובת האגוזים על הבסיס האפוי ומחזירים ל-10-15 דקות אפייה עד שתערובת האגוזים מבעבעת. 9מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, חותכים לריבועים ומגישים. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו פה עוגת שיש קלאסית![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |