
סקונס מרציפן ושקדיםכבר כולם יודעים שלחמניות סקונס אלו הלחמניות הכי קלות להכנה. הנה שדרוג מקסים של ארז קומרובסקי: סקונס עם קוביות מרציפן ושקדים קלוים ומעל - שקדים שלמים וסוכר דמררה. לא הרבה עבודה ו-20 דקות אפייה |
המצרכים (18 מנות):
בנוסף:
אופן ההכנה:1בקערה של מעבד מזון מניחים את הקמחים, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח וסוכר ומעבדים 15 שניות על קצב איטי. 2מוסיפים את קוביות החמאה ומעבדים רק עד לתערובת פירורית. 3מוסיפים את השמנת המתוקה תוך כדי ערבול ולאחר מכן מוסיפים את השמנת החמוצה. מעבדים רק עד שמתקבל בצק. מוסיפים את קוביות המרציפן והשקדים הקלויים. 4מאחדים את החומרים לבצק ועוטפים בניילון נצמד. מצננים במקרר כשעתיים. 5מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית שטוחה בנייר אפיה. 6על גבי משטח מקומח, מרדדים את הבצק למלבן בגודל 15X22 ס"מ ובעובי של כ-2 ס"מ. את מלבן הבצק מחלקים ל-3 חלקים שווים וכל חלק מחלקים למשולשים. מניחים את המשולשים בתבנית האפייה ומשאירים בינהם רווח היקפי של ½ 2 ס"מ (בשלב זה ניתן גם להקפיא את הסקונס, עטופים היטב, עד חודש ימים). 7מברישים את פני הבצק בשמנת מתוקה, מפזרים מעל סוכר דמררה ואופים 20 דקות, עד להזהבה. מניחים להתקרר על גבי רשת. >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות פרמזן>> מתכון הווידאו הקודם של ארז: עוגת לימון עם ויסקי![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |