
המצרכים (20 מנות):לבצק אגוזים:
למילוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1במעבד מזון עם להב פלדה שמים קמח ואגוזים וטוחנים יחד עד שמתקבלת אבקה דקה. 2מוסיפים חמאה, אבקת סוכר ומלח ומעבדים יחד לתערובת פירורית. 3מוסיפים חלמון ומעבדים רק עד שנוצרים גושי בצק גדולים. אם הבצק לא מתאחד – מוסיפים בהדרגה מעט מים. 4מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, מאחדים בידיים ומשטחים לצורת דיסקית. עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך כשעה. 5על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3-4 מ"מ וקורצים עוגיות בגודל הרצוי. למחצית מכמות העוגיות יוצרים חור במרכז באמצעות צנתר חלק או פקק קטן. 6מסדרים את העוגיות על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. מחממים תנור ל-170 מעלות. 8אופים את העוגיות במשך 10-15 דקות או עד שהן מזהיבות ויציבות. 9מצננים לחלוטין. 10במרכז חצי מכמות העוגיות (ללא החור) מניחים כפית ממרח חלבה וסוגרים לסנדוויץ' עם עוגייה נוספת עם חור. 11מקשטים באבקת סוכר ומגישים. לבלוג של נטלי לוין -עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו חיתוכיות קפה עם תבלינים, מתוחכמות וטעימות>> והנה מתכון לפופקורן מתוק ומשודרג עם שוקולד ושקדים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |