
המצרכים :לבלונדיז (תבנית 20*20):
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית. 2טורפים יחד בקערה שמן, סוכר, ביצים, וניל, מיץ, קליפה מגוררת ומלח, עד לקבלת תערובת אחידה. 3מוסיפים את הקמח, השקדים והשוקולד צ'יפס, ומערבבים רק עד שאחיד. 4יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון. 5אופים כ-20-25 דקות עד הזהבה והתייצבות. 6מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר. 7חותכים לריבועים בגודל הרצוי. 8מכינים את הציפוי: מערבבים בקערית קטנה את אבקת הסוכר והמים עד שמתקבלת תערובת סמיכה במרקם של טחינה. 9מעבירים את הזיגוג לשקית זילוף קטנה ומזלפים פסים דקים על הבלונדיז. 10מקשטים בקליפת תפוז מגוררת ומגישים. • הבלונדיז נשמרות בכלי סגור במקרר כ-5-6 ימים. • מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר. • אפשר להכין את הבלונדיז עם קלמנטינות במקום תפוזים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |