מה צריך?
עוגת שוקולד עגולה בקוטר 20 ס"מ
קרם שוקולד לציפוי
פתיתי קוקוס לציפוי
300 גרם בצק סוכר לבן
30 גרם בצק סוכר כחול 

אופן ההכנה:

1. מצפים את עוגת השוקולד בקרם שוקולד מכל צידיה.

2. מעטרים את שולי העוגה בפתיתי קוקוס.

3. לקראת העבודה עם בצק הסוכר מומלץ לשמן מעט בשומן צמחי את הידיים, המערוך ומשטח העבודה כדי למנוע הידבקות. ליצירת המפה, לשים ומרדדים את הבצק הלבן, וקורצים ממנו עיגול בקוטר מעט גדול מפני העוגה.

4. מקשטים את שולי העיגול באמצעות קורצן צורה לאורך ההיקף כולו ובמרכזו, ומניחים בעדינות על העוגה. ניתן להשתמש בצורות שונות (פרח/ לב/ כוכב).

5. ליצירת הכיתוב, לשים בצק סוכר כחול ומגלגלים אותו לנחש דק. מגלגלים לנחש גם את שארית בצק הסוכר הלבן.

6. מרטיבים אחד מהם באמצעות מכחול לח ומשלבים אותם כשרוך מלופף. מהשרוך שנוצר מעצבים את האותיות.

7. מדביקים את האותיות לציפוי הלבן באמצעות מכחול לח.

>> התגעגעתם? אדורה נפתחת מחדש

>> מצאנו לכם תעסוקה לשבת: כך מכינים ג'חנון אמיתי בבית