המרכיבים:

קאפקייק שוקולד
ממרח שוקולד
20 גרם בצק סוכר כחול
20 גרם בצק סוכר אדום
10 גרם בצק סוכר לבן

אופן ההכנה: 

1. מצפים את הקאפקייק בממרח שוקולד.

2. משמנים את הידיים, המערוך ומשטח העבודה במעט שמן או שומן צמחי, למניעת הידבקות הבצק במהלך הלישה והרידוד. 

3. לשים את בצק הסוכר הכחול עד שהוא רך ונוח לעבודה, ומכדררים חתיכה ממנו ליצירת השלולית. בעזרת האצבעות משטחים את הכדור ומניחים על הקאפקייק.

4. ליצירת המטרייה מרדדים את בצק הסוכר האדום לעובי של כ-3 מ"מ, וקורצים ממנו עיגול בקוטר 8 ס"מ. במרכז העיגול עושים חור קטן בעזרת קיסם.

5. יוצרים מבצק הסוכר הלבן נחש דק. מכופפים את הקצה ומחזקים באמצעות קיסם ליצירה של מקל סבא (על מנת לחזק את מקל המטרייה - מחדירים את הקיסם לתוך המקל עד לקצה המעוקל). 

6. מחברים את העיגול האדום למקל, מעצבים בעזרת האצבעות ומהדקים בקיסם לסימון שקע עבור רצועה. מרטיבים את השקע במכחול.

7. ליצירת הרצועה חותכים פס דק מבצק סוכר אדום ומדביקים אותו בזהירות לסגירת המטרייה.

8. לסיום, מרטיבים מעט את השלולית הכחולה שהכנו בעזרת מכחול ומניחים עליה את המטרייה.

>> בשבוע שעבר הכנו סביבון מדליק מבצק סוכר
>> והנה חמין צמחוני מושלם לסוף השבוע הקרוב