מה צריך?
עוגת וניל עגולה
קרם שוקולד לציפוי
שברי אגוזים
30 גרם בצק סוכר צהוב
30 גרם בצק סוכר כתום
30 גרם בצק סוכר ירוק 

אופן ההכנה: 

1. מצפים את עוגת הוניל בקרם שוקולד מכל צדדיה. טופחים על פני העוגה המצופה עם סכין שטוחה כדי ליצור טקסטורה. 

2. מעטרים את שולי העוגה באגוזים טחונים.

3. לקראת העבודה עם בצק הסוכר מומלץ לשמן מעט בשומן צמחי את הידיים, המערוך ומשטח העבודה כדי למנוע הידבקות. לוקחים את שלושת צבעי הבצק ולשים מעט כל צבע בנפרד.

4. לשים ביחד את שלושת סוגי הבצק, עד לקבלת ערבוב בדוגמת שיש. מרדדים את הבצק ליריעה. 

5. קורצים עלים מתוך היריעה (בעזרת עלה אמיתי או קורצן מתאים, ראו בסרטון). ניתן לעבור בעדינות עם מערוך מעל העלה כדי להטביע את צורת עורקי העלים. 

6. משארית הבצק המרודד חותכים פס דק שישמש לגבעולים. חותכים גבעולים ומדביקים לבסיס העלה. 

7. מייבשים כשעה על קערית ליצירת צורה תלת ממדית (אפשר גם להשתמש בתבנית ביצים כבסיס לייבוש). 

8. מניחים את העלים היבשים על העוגה בצורה חופשית.

>> והנה מתכון מושלם למסחן על פיתה. ככה אנחנו רוצים לאכול את העוף שלנו
>> הגיע הזמן שתתחילו לאפות את החלה שלכם בעצמכם