
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים סיר עם חמאה (או שמן), מוסיפים את הכרישה ומאדים כ-10 דקות עד שהיא הופכת לרכה ומעט זהובה. 2מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא כמעט מתאדה לגמרי. 3מוסיפים את העגבניות ומבשלים דקות אחדות עד שהן מתרככות מעט. מעבירים לקערת הגשה. 4במקביל, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 5מסננים את הפסטה ויוצקים לקערה של תערובת הכרישה והעגבניות. מוסיפים גבינה וזיתים ומתבלים. 6מגישים חם עם עלי בזיליקום טריים ועוד קצת גבינה מעל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |