אוכל
אוכל
פסטה קצרה עם רטטוי

פסטה עם כרישה, עגבניות וקשקבל

לא סתם מדור המתקתקים שלנו משובץ ביום ראשון: השבוע רק התחיל, אין לכם כוח או חשק לכלום, וכל מה שבא לכם הוא לתקתק ארוחה זריזה. אז הנה אחת, אבל כזו שלא תגרום לכם להרגיש לרגע שזלזלתם בעצמכם

|mako אוכל| פורסם07:29
פסטה עם כרישה, עגבניות וקשקבל (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
צילום: דרור עינב, mako אוכל
Rating:4.550reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • חבילת (500 גרם) פסטה מכל סוג שאוהבים
  • 50 גרם חמאה או רבע כוס שמן
  • 8 גבעולי כרישה, קצוצים
  • 2 כפות (30 מ"ל) יין לבן יבש (לא חובה)
  • 400 גרם עגבניות שרי, חצויות
  • 200 גרם גבינת קשקבל (או גבינה קשה אחרת), מגוררת דק
  • 20 זיתי קלמטה או תאסוס (חצויים, ללא גלעינים)
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

להגשה:

  • עלי בזיליקום טריים
  • גבינת קשקבל פרוסה דק

אופן ההכנה:

1מחממים סיר עם חמאה (או שמן), מוסיפים את הכרישה ומאדים כ-10 דקות עד שהיא הופכת לרכה ומעט זהובה.

2מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא כמעט מתאדה לגמרי.

3מוסיפים את העגבניות ומבשלים דקות אחדות עד שהן מתרככות מעט. מעבירים לקערת הגשה.

4במקביל, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

5מסננים את הפסטה ויוצקים לקערה של תערובת הכרישה והעגבניות. מוסיפים גבינה וזיתים ומתבלים.

6מגישים חם עם עלי בזיליקום טריים ועוד קצת גבינה מעל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il